Ελλάδα

Από τον Ψηλορείτη το «Καλύτερο Εμφιαλωμένο Νερό στον κόσμο»

H επίσημη τελετή βράβευσης του φυσικού μεταλλικού νερού ZARO’S, το οποίο απέσπασε το χρυσό βραβείο του «Καλύτερου Εμφιαλωμένου Νερού στον κόσμο» στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Ηράκλειο κατά την διάρκεια εκδήλωσης παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου.

Στον διαγωνισμό που έγινε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ και είναι ο παλαιότερος και μεγαλύτερος διαγωνισμός γευσιγνωσίας νερού παγκοσμίως συμμετείχαν συνολικά περισσότερα από 600 νερά από όλο τον κόσμο και το ZARO’S, που προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη, αξιολογήθηκε από 12 κριτές, ανάμεσα στους οποίους διεθνούς φήμης γευσιγνώστες νερού, οι οποίοι έλαβαν υπόψη τους κριτήρια όπως η οσμή, όψη, γεύση, επίγευση και υφή το βράβευσαν με το χρυσό βραβείο του «Καλύτερου Εμφιαλωμένου Νερού στον κόσμο».

«Η Κρήτη είναι διάσημη για τη φυσική της ομορφιά, τη φιλοξενία των κατοίκων της και το υπέροχο φαγητό της. Τώρα θα γίνει διάσημη και για το νερό της», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, η εκπρόσωπος του Berkeley Springs International Water Tasting Jill Klein Rone, κατά την τελετή της βράβευσης.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top