Αθλητισμός

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Ανταρσία των Αμερικανών και του Φώτση

Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Φενέρ στην σειρά για τα playoffs της Euroleague και αποχαιρέτησε την διοργάνωση.

Κατόπιν της αποτυχίας αυτής, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε μια τολμηρή απόφαση και για να τους τιμωρήσει αποφάσισε να επιστρέψουν οι παίκτες όχι με το αεροπλάνο αλλά με πούλμαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση της επιστροφής με το πούλμαν είναι ειλημμένη και μάλιστα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φόρτωσαν στο πούλμαν μεγάλες ποσότητες νερών για το πολύωρο ταξίδι. Το ραντεβού για την αναχώρηση έξω από το λόμπι του ξενοδοχείου όπου περίμενε το πούλμαν, ήταν προγραμματισμένο από χθες το βράδυ για τις 2 το μεσημέρι, γιατί η πτήση της ομάδας πετούσε στις 4 το απόγευμα.

Στο άκουσμα της απόφασης για επιστροφή οδικώς, υπήρξαν αντιδράσεις από αρκετούς παίκτες, από τους ξένους κυρίως και κάποιες ήταν ακραίες. Ορισμένοι μάλιστα, εξέφρασαν την επιθυμία να γυρίσουν με δικά τους έξοδα και να βγάλουν δικά τους εισιτήρια και φυσικά άμεσα υπήρξε η παρότρυνση από τους υπεύθυνους της αποστολής, ότι η ομάδα πρέπει να γυρίσει όπως ήρθε. Όλοι οι παίκτες μαζί κι ενωμένοι.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Φώτσης, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Γκέιμπριελ κατευθύνονται μόνοι τους προς το αεροδρόμιο για να επιστρέψουν με το αεροπλάνο.

Οι υπόλοιποι βρίσκονται στο πούλμαν για ένα ταξίδι, που θα διαρκέσει περισσότερες από 12 ώρες. Κοινώς η αποστολή θα φτάσει στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Πηγή: gazzetta.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top