Ελλάδα

Τον δάγκωσαν ποντίκια στον ύπνο του: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αντιμέτωπες με ένα πρωτοφανές περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βρίσκονται κοινωνικές υπηρεσίες δήμου της Μαγνησίας. Θύμα, 50χρονος άντρας με ακίνητη περιουσία, από την οποία όμως φέρεται να είναι εκδιωγμένος από σύζυγο και πεθερικά. Κοιμάται είτε στο αυτοκίνητο, είτε σε ένα υπόγειο χωρίς πόρτες και παράθυρα! Στο χωριό που εξελίσσεται η υπόθεση τον τελευταίο χρόνο, όλοι ξέρουν, κανείς όμως δεν μιλά…

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το πρωτάκουστο στα χρονικά των κοινωνικών υπηρεσιών δράμα, αποκαλύφθηκε μόλις πρόσφατα, όταν ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δαγκωμένος από ποντίκια, στο υπόγειο όπου έχει βρει καταφύγιο για να κοιμάται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος άντρας αντιμετωπίζει τον τελευταίο χρόνο πρόβλημα αλκοολισμού. Σύζυγος και πεθερικά, υποστηρίζουν ότι δημιουργούσε προβλήματα στο σπίτι και στα δύο ανήλικα παιδιά (έχει ένα αγοράκι και μία κόρη), όταν βρίσκεται σε κατάσταση μέθης.

Ο ίδιος έχει σπίτι, επιχείρηση τύπου μίνι μάρκετ και ακίνητη περιουσία, από την οποία όμως φέρεται να έχει εκδιωχθεί από σύζυγο και πεθερικά τη στιγμή που άρχισε να καταναλώνει αλκοόλ.

Κυνηγημένος από το ίδιο του το σπίτι και τη δουλειά του, ο ίδιος είχε βρει καταφύγιο αρχικά στο σπίτι της αδερφής του στο ίδιο χωριό. Η αδερφή του μένει σε άλλη περιοχή και για να μπει μέσα, έσπασε πόρτες και παράθυρα. Πέρυσι, οι φθορές που είχε προκαλέσει και οι λογαριασμοί του ρεύματος που ήρθαν, ανάγκασαν την αδερφή του να του κλείσει την πόρτα. Η ίδια προσπάθησε να τον βοηθήσει σε νομικό επίπεδο, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα κατά της νύφης της, προκειμένου να μπορέσει ο αδερφός της να επιστρέψει στη δουλειά του, στο μαγαζί του.

Την προηγούμενη εβδομάδα, δυνάμεις της αστυνομίας, κλήθηκαν για μία ακόμη φορά στο συγκεκριμένο χωριό. Ο 50χρονος είχε και πάλι σπάσει το παράθυρο για να μπει στο σπίτι της αδερφής του και η ίδια κάλεσε την αστυνομία.

Τότε διαπιστώθηκε ότι ο άντρας έφερε δαγκώματα από ποντίκια και οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για να του παρασχεθεί βοήθεια.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 50χρονος κοιμάται σε ένα υπόγειο, χωρίς πόρτα και παράθυρα.

Η ιστορία είναι κοινό μυστικό στο χωριό, ωστόσο κανείς δεν θέλει «μπλεξίματα» με την οικογένεια.

Πρόσφατα ανέλαβε η κοινωνική υπηρεσία να επιληφθεί του περιστατικού. Φροντίζει να ελέγχει την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο σε οικονομικό επίπεδο δεν μπορεί να κάνει κάτι, από τη στιγμή που ο 50χρονος εμφανίζεται ως ευκατάστατος. Παρέχει συμβουλευτική τόσο προς τη σύζυγο όσο και προς την αδερφή, προσπαθώντας να δώσει λύση στο πρόβλημα, που μέχρι στιγμής παραμένει άλυτο.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top