Ελλάδα

Αποφυλακίζεται αύριο χάρη στις δωρεές φίλων ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Αύριο θα αποφυλακιστεί, εκτός απροόπτου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος καθώς παρά τις προσπάθειες των συνηγόρων του δεν ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που ήταν απαραίτητες για να ανοίξουν οι πόρτες της φυλακής, παρά το γεγονός ότι συγκεντρώθηκε το ποσό των 200.000 ευρώ που έχει ορίσει το δικαστήριο ως εγγύηση.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπερασπιστών του, ο πρώην υπουργός θα βγει από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου νοσηλεύεται, μέχρι αύριο το μεσημέρι.
Ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός κατάφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, να συγκεντρώσει την εγγύηση των 200.000 ευρώ από δωρεές φίλων του και δανεισμό από ιδιώτη.

Η κίνηση αυτή ήρθε μια μόλις ημέρα μετά την απόρριψη του αιτήματος του Άκη Τσοχατζόπουλου για απάλειψη ή μείωση της εγγύησης των 200.000 ευρώ από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών. Μάλιστα, οι συνήγοροι του υποστήριξαν πως τα μετρητά που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει ο πρώην υπουργός την ώρα της υποβολής του αιτήματος ήταν 50.000 ευρώ.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top