Πολιτική

ΕΠΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ: «Βγαίνει η Αριστερά και σου λέει είδες μ@#@κ@, είναι Πάσχα και έχει λιακάδα»

Σφόδρα επικριτική για όσα είπε στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον Σκάι η κυρία Κανέλλη τόνισε: «Μου την έχει δώσει στο κεφάλι να ακούω τον Τσίπρα να λέει έχει ο Θεός! Επικαλούνται τον πανάγαθο Θεό ως αγαθιάρη! Κάνεις μήνυση στον Τσίπρα για συκοφάντηση του θείου! Επικαλούνται τον Θεό όποτε γουστάρουν! Αλλά δεν μπορείς να τον μπαινοβγάζεις απ” το συρταράκι σαν να είναι μέτρο της Λαγκάρντ, δεν μπορώ, πώς να στο πω!».

Ερωτηθείσα τι άλλο την ενόχλησε από την τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Ant1, η Λιάνα Κανέλλη δεν συγκρατήθηκε: ««Τι με ενόχλησε από τη συνέντευξη; Το ύφος. Βγήκατε έξω! Είναι η αξιοποίηση η καπιταλιστική από αριστερής σκοπιάς. Βγαίνει η Αριστερά και σου λέει είδες μ@λ@κ@, είναι Πάσχα και έχει λιακάδα!!!».

Και συνέχισε η κυρία Κανέλλη «είναι αριστούργημα, είναι αναπτυξιακό».

«Αυτό δεν είναι ούτε ήθος, ούτε ύφος, είναι παρέλκυση στη μάχη των εντυπώσεων, είναι θέαμα έναντι άρτου άρτος, δεν μπορείς να σωθείς πεθαίνοντας…» εκτίμησε η βουλευτής του ΚΚΕ.

«Η επόμενη μέρα; Ποια είναι η επόμενη μέρα; Έχω κουραστεί με τις διαπιστώσεις» συμπλήρωσε η κυρία Κανέλλη. «Αν περιμένεις τη σωτηρία απ” αυτούς με τα μνημόνια, απ’αυτούς που σου λένε καμμένη γη, αλληλοβαφτίζουν τα μνημόνια… Αν ο εργαζόμενος δεν πάρει τα πράγματα στα χέρια του τελείωσε» επισήμανε.

Δείτε το βίντεο και ακούστε αυτά που λέει η βουλευτής από το 12:23

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top