Ελλάδα

ΟΡΜΗΣΕ ΝΑ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ-ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ: «Θα ησυχάσω μόνο όταν καταδικαστείς σε ισόβια»

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον καθ΄ομολογίαν δολοφόνο του παιδιού της, ήρθε η μητέρα της αδικοχαμένης μικρούλας Στέλλας, Πόπη Εικοσπεντάκη.

Σύμφωνα με τον ρεπορτάζ του ALPHA, συνάντησε τον κατηγορούμενο σύχυγός της το Σάββατο στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, για πρώτη φορά μετά το φονικό και εκεί όρμησε καταπάνω του και προσπάθησε να τον χτυπήσει, με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν άμεσα και να προσπαθούν να τη συγκρατήσουν.
Όπως ανέφεραν αστυνομικοί που ήταν παρόντες, του φώναζε πως “είναι ηθικό χρέος μου να απαλλάξω το κοινωνικό σύνολο από σένα… Θα ησυχάσω μόνο όταν καταδικαστείς σε ισόβια”.

Ο 61χρονος απολογείται την ερχόμενη Τρίτη στον ανακριτή και αναμένεται να επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα, Μάλιστα, το Σάββατο, φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον οδηγήσουν στον ψυχίατρο, για να του χορηγήσει φάρμακα, διότι ισχυριζόταν πως δεν ένιωθε καλά.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα της 6χρονης Στέλλας, Πόπη Εικοσπεντάκη, στρέφεται νομικά κατά του συζύγου της και δολοφόνου του παιδιού τους, υποστηρίζοντας ότι μάλιστα ήταν σε πλήρη νηφαλιότητα, όταν έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον συνήγορο της κας. Εικοσπεντάκη, Σπύρο Δημητρίου η μητέρα του μικρού κοριτσιού υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.


Comments


Δημοφιλέστερα


To Top