Πολιτική

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Τι φοβάται το Μαξίμου – Τι κινήσεις ετοιμάζει

Εκνευρισμός επικρατεί στο Μαξίμου τις τελευταίες μέρες, όχι για τους λόγους που θα περίμενε κανείς και είναι προφανείς.

Δεν έχε ιδρώσει το αυτί των επιτελών του Μαξίμου ούτε από τις δημοσκοπήσεις που φέρουν πρώτη τη ΝΔ ούτε από την κριτική και αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην πρόσφατη συνέντευξη του.

Αυτό που τους ανησυχεί και δημιουργεί εκνευρισμό, είναι τα πυρά των πρώην συντρόφων τους και οι αποκαλύψεις για το τι συνέβη το 2015, που σύντομα θα δουν το φως της δημοσιότητας από το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει ο «ΒΗΜΑτοδότης» στην φαρέτρα της αντίδρασης του Μαξίμου είναι η Βουλή. Δηλαδή, σύμφωνα με τον κ. Βούτση θα μείνει ανοιχτή το καλοκαίρι που σημαίνει ότι δεν θα παραγραφούν τα αδικήματα της περιόδου εκείνης με το κλείσιμο της Βουλής, άρα εάν η αξιωματική αντιπολίτευση επιμείνει στην διερεύνηση των κινήσεων Βαρουφάκη το 2015 η κυβέρνηση θα μπορούσε να αποδεχθεί εξεταστική επιτροπή.

Βέβαια η ανοιχτή Βουλή το καλοκαίρι δημιουργεί αντιδράσεις από τους βουλευτές καθώς θα τους κόψει τα μπάνια και την ηλιοθεραπεία, ωστόσο θα έχει ένα θετικό καθώς δε θα μειωθεί ο μισθός τους από τις μη συνεδριάσεις.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top