Διεθνή

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο περνά μέσα από πλήθος διαδηλωτών

Ένα σοκαριστικό βίντεο, προερχόμενο από τη Βραζιλία, κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, καταγράφοντας τη στιγμή που ένας οδηγός περνά με το αυτοκίνητό του μέσα από συγκεντρωμένο πλήθος που προσπαθεί να εμποδίσει τη διέλευσή του.

Το περιστατικό, σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, συνέβη την Παρασκευή, όταν ομάδα 30 περίπου διαδηλωτών διέκοψε την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Σάο Ζοζέ Ντος Κάμπος, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας στη χώρα, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση του προέδρου Τεμέρ.

Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός ενός οχήματος να προσπαθεί να αναγκάσει τους διαδηλωτές να κάνουν στην άκρη για να περάσει, και όταν δεν τα καταφέρνει, να κάνει λίγο πίσω και αμέσως να επιταχύνει, παρασέρνοντας ορισμένους από αυτούς.

Δύο γυναίκες διακομίστηκαν τραυματίες σε νοσοκομείο, ενώ ο 44χρονος οδηγός, που συνελήφθη λίγο αργότερα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι βιαζόταν επειδή η γιαγιά του βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top