Πολιτική

Γεννηματά: Ο Τσίπρας παίζει με την αγωνία των οικογενειών

Ο πρωθυπουργός “επιχειρεί αντιπερισπασμό από την κατακραυγή που προκαλούν τα νέα μέτρα της «συμφωνίας ντροπής» που υπέγραψε και παίζει εν ού παικτοίς. Παίζει με την αγωνία των οικογενειών και των παιδιών”, τονίζει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για την Παιδεία και την Υγεία.

“Την ώρα που το ΕΣΥ βυθίζεται και η Παιδεία απαξιώνεται από την πολιτική του, προχωρεί σε ανέξοδες εξαγγελίες, χωρίς καμία ουσιαστική προετοιμασία, χωρίς διάλογο, χωρίς την εξασφάλιση πόρων για την εφαρμογή τους. Τα θέματα όμως που αφορούν την ΥΓΕΙΑ και την ΠΑΙΔΕΙΑ είναι πολύ σοβαρά και ευαίσθητα, για να χρησιμοποιούνται ως επικοινωνιακά πυροτεχνήματα”, υπογραμμίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι δεν έχει καν την βούληση για να κάνει τις εξαγγελίες του πράξη.

“Δεν τον ενδιαφέρει. Επιχειρεί μόνο να κερδίσει χρόνο παραμονής στην καρέκλα του. Όμως την απάντηση θα τους τη δώσει ο Ελληνικός λαός με την σκληρή καταδίκη που τους αξίζει”, καταλήγει η Φώφη Γεννηματά.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top