Ελλάδα

Είχε 500 γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών στο κινητό του

Διαφορετικά προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούσε ένας 40χρονος, προκειμένου να πείθει ανήλικα κορίτσια, με τα οποία συνομιλούσε μαζί τους, ώστε να του στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Βάρδας στο σπίτι του 40χρονου, βρήκαν το κινητό του τηλέφωνο, μέσα στο οποίο υπήρχαν περισσότερες από 500 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου. Η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον 40χρονο αλλοδαπό, έπειτα από καταγγελία που έκαναν σε αστυνομικό τμήμα της Κρήτης οι γονείς μίας ανήλικης, την οποία πίεζε ο συλληφθείς για να του στέλνει φωτογραφίες.

Αμέσως μετά εντοπίστηκε ο 40χρονος σε περιοχή της Ηλείας και αστυνομικοί του τμήματος της Βάρδας ξεκίνησαν έρευνες για την υπόθεση, σε συνεργασία με την διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 40χρονος χρησιμοποιούσε τουλάχιστον 10 διαφορετικά προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είτε ως άνδρας, είτε ως γυναίκα, προκειμένου να πείθει ανήλικα κορίτσια, ώστε να του στέλνουν οπτικό υλικό με άσεμνο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οπτικό υλικό έχει βρεθεί μέχρι τώρα μόνο στο κινητό τηλέφωνο του συλληφθέντα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση. Στο μεταξύ, μαζί με τον 40χρονο συνελήφθη και ένας 32χρονος αλλοδαπός ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, γνώριζε για το πορνογραφικό υλικό και διευκόλυνε τη δράση του 40χρονου. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top