Gossip

Η γυναίκα που έχει κάνει σεξ με 10.000 άντρες ξαναχτυπά

Η ιστορία της Gwyneth Montenegro δεν είναι τωρινή. Η ζωή της είχε προκαλέσει αίσθηση όταν αποκαλύφθηκε το 2014 μέσα από το βιβλίο της «10,000 Men and Counting» – μια αφοσιωμένη Χριστιανή που έγινε συνοδός και έχει κάνει σεξ με τουλάχιστον 10.000 άντρες πριν εγκαταλείψει δια παντός το επάγγελμα.

Αυτή τη φορά, η 39χρονη ξαναχτυπά, σε μια προσπάθεια να ανασηκώσει το πέπλο που καλύπτει το χώρο που της εξασφάλιζε μοδάτα ρούχα, πολυτελή αυτοκίνητα και ταξίδια ανά τον κόσμο. Αποκαλύπτει επιπλέον, τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν οι άντρες στο σεξ- η απάντησή της ίσως σας ξαφνιάσει.

Η πρώτη φορά που έβγαλε λεφτά από το σεξ, ήταν σε ηλικία 21 ετών, τρία χρόνια μετά τον ομαδικό βιασμό της μετά από μια νύχτα εξόδου σε νάιτ κλαμπ. Ένα εφιαλτικό συμβάν, που έμελλε να της αλλάξει δια παντός τη μετέπειτα ζωή της. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ως έφηβη ήταν μια πιστή Χριστιανή που φύλαγε την παρθενιά της μέχρι την πρώτη νύχτα του γάμου. Μετά το περιστατικό όμβς, η ψυχολογία της άλλαξε, καταρρακώθηκε, και όλα της τα όνειρα πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων. «Κατέληξα να κάνω στριπτίζ, ένα χρόνο αργότερα» εξηγεί σε συνέντευξή της στο news.com.au. Εντούτοις, αν και είχε περάσει τη γραμμή με το να γδύνεται μπροστά από άντρες, περιγράφει την πρώτη της φορά που πληρώθηκε για τις υπηρεσίες της ως συνοδός, «απόλυτα σουρεαλιστική».

«Τη στιγμή που για πρώτη φορά πληρώνεσαι για να κάνεις σεξ, δεν υπάρχει γυρισμός», είπε. Η ίδια παρέμεινε στο χώρο για 12 χρόνια και όπως αποκάλυψε λάμβανε 500 με 1000 δολάρια για κάθε ωριαία συνάντηση με τους πελάτες- από ευυπόληπτους πολιτικούς και δικηγόρους, μέχρι μουσικούς με τους οποίους ταξίδευε σε εξωτικούς προορισμούς όπως τα νησιά Μπόρα Μπόρα.

«Η ερώτηση είναι γιατί έμεινα τόσο πολύ«, είχε διερωτηθεί στην Daily Mail Australia το 2014. «Ήταν σαν ναρκωτικό, χάρη στα χρήματα ταξίδευα σε όλο τον κόσμο». Ένας από τους εύπορους πελάτες της, την εισήγαγε μάλιστα και στον κόσμο των ναρκωτικών. «Ζούσα το lifestyle της κοκαϊνης, ταχύτητα και γαλλική σαμπάνια», θυμάται.

Ζούσε σίγουρα ένα αλλόκοτο παραμύθι, από το οποίο κατάφερε να μάθει τι είναι αυτό που θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα από τη στιγμή που ήταν σε θέση να ακούει τις μειλίχιες σκέψεις τους- Οι περισσότεροι από τους πελάτες της, δεν ήθελαν το «hardcore kinky σεξ» ή τις απίστευτες φαντασιώσεις. «Οι περισσότεροι ήθελαν φυσιολογικό σεξ…», λέει και σημειώνει ότι αρκετοί από τους άντρες με τους οποίους κοιμήθηκε, ένιωθαν ευνουχισμένοι στις σχέσεις τους. «Δε ξέρουν πλέον πώς να είναι άντρες. Έχασαν το δρόμο τους», προσθέτει.

Όσο και αν αυτό προκαλεί μεγάλη έκπληξη, μετά την αποχώρησή της από τη βιομηχανία του σεξ, έγινε πιλότος στα 29: καριέρα που τελικά εγκατέλειψε όταν διαγνώσθηκε με νεφρική ανεπάρκεια και επέστρεψε σε αυτό που έκανε για χρόνια τώρα μέχρι που έφυγε δια παντός σε ηλικία 33 ετών και τώρα Τώρα εκπαιδεύεται στον νευρογλωσσικό προγραμματισμό (NLP), μια προσέγγιση στην προσωπική ανάπτυξη και ψυχοθεραπεία.


Comments


Δημοφιλέστερα


To Top