Διεθνή

Η γυναίκα που φτερνίστηκε και έσπασε το λαιμό της!

Η Monique Jeffrey βρισκόταν στο κρεβάτι της ένα πρωινό του 2011, όταν ξαφνικά φτερνίστηκε και ο λαιμός της τραβήχτηκε μπροστά. Κατά την κίνηση αυτή, δυο σπόνδυλοι φαίνεται πως μετακινήθηκαν από τη θέση τους και το πηγούνι της έμοιαζε σαν να είχε πέσει, μια κατάσταση που της προκαλούσε αφόρητους πόνους. Με τον σύζυγό της να απουσιάζει στη δουλειά και το νεογέννητο μωρό τους να κοιμάται δίπλα, συνειδητοποίησε ότι της ήταν αδύνατο να κουνήσει το λαιμό της. Τότε ήταν που άρχισε να πανικοβάλεται.

«Έστειλα μήνυμα στον άντρα μου, απλά τη λέξη ‘βοήθεια’ και με πήρε αμέσως πίσω…», λέει η γυναίκα στο news.com.au. «Ήρθε σπίτι και κάλεσε ασθενοφόρο. Είχα τρομάξει αρκετά με αυτή την ασυνήθιστη κατάσταση. Πονούσα τόσο πολύ και όλα αυτά από ένα απλό φτέρνισμα», λέει.

Έπειτα από 14 εβδομάδες νοσηλείας, ανάρρωσε πλήρως αλλά έπειτα από ένα διάστημα 30 ημερών, τραυμάτισε τον αυχένα για μια ακόμη φορά. «Βρισκόμουν στη δουλειά και ένοιωθα απλά έναν πόνο στον αυχένα. Λέγαμε αστεία όταν συνέβη ξανά όπως τη φορά που είχα φτερνιστεί. Στο νοσοκομείο οι γιατροί της τοποθέτησαν μια ειδική μεταλλική συσκευή, τη οποία έπρεπε να φορά για τουλάχιστον έξι εβδομάδες…

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top