Αθλητισμός

Η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε τους δυο μαχαιροβγάλτες του τελικού στο Βόλο

Ένας 25χρονος άνεργος, οπαδός της ΑΕΚ από την Αθήνα που συμμετείχε στα επεισόδια στην πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου και κτυπούσε κρατώντας μαχαίρι, αλλά και ο κουκουλοφόρος χούλιγκαν του ΠΑΟΚ που φαίνεται σε φωτογραφίες να τραυματίζει έναν της ΑΕΚ χτυπώντας τον με μαχαίρι στο πόδι, έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει η ΕΛΑΣ με τη βοήθεια των βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Για τον πρώτο οι αρχές φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ξέρουν τα πάντα και να είναι ζήτημα ημερών η σύλληψή του. Για τον δεύτερο, επίσης είναι στην διαδικασία της ταυτοποίησης και απομένουν κάποιες τελευταίες εξακριβώσεις για να προχωρήσει η υπόθεση.

Οι δυο αυτοί χούλιγκαν βρίσκονται ανάμεσα σε 15 συνολικά ταυτοποιήσεις (που έχουν γίνει είτε με επίσημο τρόπο, είτε με απλή αναγνώριση) που έχουν γίνει από τις δύο υπηρεσίες Αντιμετώπισης της Αθλητικής Βίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι εννέα από αυτούς είναι οπαδοί της ΑΕΚ και οι υπόλοιποι του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο τελικός αριθμός των χουλιγκαν που θα ταυτοποιηθούν θα είναι ακόμη και υπερδιπλάσιος, αφού κυρίως στην συμπρωτεύουσα η έρευνα είναι σε αρχικό στάδιο, ενώ και στην Αθήνα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top