Πολιτική

Θερμό συγχαρητήριο μήνυμα Παυλόπουλου σε Μακρόν

Τα ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή του στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας και τη βεβαιότητά του ότι η συνεργασία τους θα αποδειχθεί καρποφόρα και εξαιρετικά επωφελής τόσο για τη Γαλλία όσο και για την Ελλάδα, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο μήνυμα που απέστειλε προς τον Εμανουέλ Μακρόν.

Επιπλέον, ο κ. Παυλόπουλος επισημαίνει ότι η εκλογή Μακρόν «καταδεικνύει την ισχυρή απόφαση του γαλλικού λαού να συνεχίσει τη προ-ευρωπαϊκή πορεία του».

«Σας εκφράζω τα πλέον ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας. Κατά την διάρκεια μιας περιόδου που σημαδεύθηκε από την οικονομική, την προσφυγική, την μεταναστευτική και εν γένει ανθρωπιστική κρίση, καθώς και από τις μεγάλες προκλήσεις σχετικά με την ασφάλεια στον κόσμο, η εκλογή σας καταδεικνύει την ισχυρή απόφαση του Γαλλικού Λαού να συνεχίσει τη προ-ευρωπαϊκή πορεία του», αναφέρει συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον Ε. Μακρόν και προσθέτει:

«Με βάση και τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο Χωρών μας, είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας, τόσο σε διμερές όσο και σε ευρωπαϊκό αλλά και διεθνές επίπεδο, θα αποδειχθεί καρποφόρα και εξαιρετικά επωφελής για τα δύο Έθνη μας.

Δεχθείτε, παρακαλώ, την έκφραση της υψηλής μου εκτίμησης και των πλέον εγκάρδιων χαιρετισμών μου.

Προκόπιος Παυλόπουλος».


Comments


Δημοφιλέστερα


To Top