Ελλάδα

Κάντε αίτηση στο πρόγραμμα εκπαίδευσης για τον εξωδικαστικό συμβιβασμο

Ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη διαδικασία του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, το οποίο απευθύνεται, τόσο σε τραπεζικά στελέχη, όσο και σε όλους τους ενδιαφερόμενους που θα έχουν συμμετοχή στη νέα διαδικασία, όπως ενδεικτικά συντονιστές του Ν. 4469/2017, δικηγόρους, οικονομολόγους και στελέχη επιχειρήσεων, σχεδίασε και πραγματοποιεί το Ελληνικό Τραπεζικό Ινστιτούτο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η συστηματική παρουσίαση του νέου θεσμικού πλαισίου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων, του νομικού πλαισίου που ισχύει για τις ρυθμίσεις και αναδιαρθρώσεις οφειλών από δάνεια και πιστώσεις, του ρόλου του συντονιστή στο πλαίσιο της εξωδικαστικής διαδικασίας ρύθμισης οφειλών, καθώς και των οικονομικών γνώσεων που απαιτούνται στο πλαίσιο της διαδικασίας του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια αρχίζουν την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοπι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Τραπεζικού Ινστιτούτου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν έως την Τρίτη 30 Μαΐου 2017.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top