Πολιτική

Καλαφάτης για ΟΑΣΘ: Να αναλάβει η κυβέρνηση τις ευθύνες της

«Να αναλάβει τις ευθύνες της η κυβέρνηση απέναντι στους πολίτες της Θεσσαλονίκης» επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή τη σημερινή απόφαση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ να αναστείλουν την επίσχεση εργασίας.

«Ανακούφιση προκαλεί η σημερινή απόφαση των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους. Η κυβέρνηση δεν δικαιούται να επενδύει στην αγανάκτηση της Θεσσαλονίκης, για να “τελειώσει” τον οργανισμό! Ο οποιοσδήποτε κυβερνητικός σχεδιασμός για το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών δεν ακυρώνει τις ευθύνες για την ταλαιπωρία των εννέα ημερών, την οποία υπέστησαν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης», υποστηρίζει ο κ. Καλαφάτης.

Επίσης, συμπληρώνει πως «η κυβέρνηση φέρει ευθύνη απέναντι στην πόλη να εξασφαλίζει την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και οφείλει να την αναλάβει, ανεξάρτητα από τα ιδεοληπτικά της σχέδια για το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών στο νομό, ώστε να μην αντιμετωπίσει ολόκληρος νομός, ξανά, το ίδιο πρόβλημα» αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top