Πολιτική

Κατρούγκαλος: Δεν κινδυνεύει η Δημοκρατία μας από παρόμοια χτυπήματα

Στο θέμα της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του Λουκά Παπαδήμου αναφέρθηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στον Realfm 97,8 ανέφερε: «δεν μπορεί κανείς παρά να καταδικάσει ένα τέτοιο τρομοκρατικό χτύπημα. Όμως, η Δημοκρατία μας δεν κινδυνεύει, ούτε από υπονόμευση από παρόμοια χτυπήματα ούτε από αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά θέματα που πρέπει να μας απασχολούν όλους».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ως προς την ανακοίνωση της ΝΔ, λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί πράγματι σε ένα ζήτημα που από τη φύση του επιβάλλει εθνική ομοψυχία, συστράτευση όλων των πολιτικών δυνάμεων γίνεται αφορμή για μικροκομματική εκμετάλλευση.

Να μη θυμίσω τι έχει γίνει σε χώρες άλλες της δυτικής Ευρώπης πολύ πρόσφατα, πολύ μεγαλύτερης έντασης και δυστυχίας και ανθρώπινου πόνου τρομοκρατικά χτυπήματα. Δεν είδα κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης στις χώρες αυτές να εγκαλεί την κυβέρνηση για ελλιπή μέτρα. Ούτως ή άλλως στην προκειμένη περίπτωση, δεν υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα ελλιπούς αστυνόμευσης και ελλιπούς παροχής προστασίας».

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top