Διεθνή

Μεταμφιέστηκε σε γυναίκα για να αποδράσει από τη φυλακή αλλά…

Σε εξαιρετική δυσμενή θέση βρίσκεται ένας κρατούμενος σε φυλακές της Ονδούρας, καθώς επιχείρησε να αποδράσει μεταμφιεσμένος σε γυναίκα. Ο 55χρονος Francisco Herrera Argueta φόρεσε μια μακριά φούστα, ξανθιά περούκα, γυαλιά ηλίου και ψεύτικα στήθη και προσπάθησε να αποδράσει από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας μαζί με τις οικογένειες άλλων κρατούμενων μετά την επίσκεψή τους. Δεν τα κατάφερε όμως, αφού οι φύλακες πρόσεξαν το «παράξενο» περπάτημά του και την «αντρική φωνή» του.

Ο κρατούμενος, γράφει το BBC, σκόπευε να προσποιηθεί ότι ήταν μια γυναίκα επισκέπτρια στη φυλακή, η Jacinta Elvira Araujo, η οποία είχε αφήσει την ταυτότητά της στους φύλακες καθώς είχε εισέλθει στο σωφρονιστικό κατάστημα της Ονδούρας, όπου και συνέβη το τρελό περιστατικό.

Παρά την προσπάθειά του όμως να μοιάσει με γυναίκα, χρησιμοποιώντας ακόμη και ρουζ και ροζ μανό νυχιών, μάλλον ξέχασε να λεπτύνει τη φωνή του όταν έφτασε η ώρα να παραλάβει την ταυτότητα κατά την έξοδό του από τη φυλακή.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Bayron Sauceda δήλωσε πως οι φύλακες είχαν ήδη προσέξει το περίεργο περπάτημα, καθώς ο κρατούμενος πάλευε να περπατήσει με τακούνια. Και πάλι όμως κατάφερε να προχωρήσει αρκετά προς την έξοδο. Όταν όμως κάποιος τον ρώτησε τον αριθμό της ταυτότητάς του, η φωνή τον πρόδωσε!

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top