Ελλάδα

Μητέρα Γιακουμάκη: Σίγουρα υπάρχει omerta για τον Βαγγέλη

Μία συνέντευξη-ποταμό παραχώρησε στην εκπομπή Checkpoint Alpha η Μαρία Γιακουμάκη, μητέρα του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη που βρέθηκε νεκρός πριν από δύο χρόνια, σε μία υπόθεση η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο και ακόμη δεν έχει διαλευκανθεί.

Η Μαρία Γιακουμάκη ανέφερε πως τόσο ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων όσο και η υπεύθυνη της εστίας γνώριζαν ότι ο γιος της ήταν θύμα άγριου bullying από συμφοιτητές του, και αποκάλυψε πως ο διευθυντής τής είχε πει ότι “τα παιδιά μου δημιουργούσαν πρόβλημα και δεν μπορούσα να τα διώξω” και ότι κάποιος τον παρεμπόδισε.

Στη συνέχεια, η μητέρα του άτυχου φοιτητή διηγήθηκε τις ώρες αγωνίας που έζησε όταν χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη Γιακουμάκη. “Τον έπαιρνα τηλέφωνο όλο το απόγευμα και δεν το σήκωνε. Αρχίσαμε να ανησυχούμε και πήραμε τους φίλους του μήπως ξέρανε κάτι. Ο συγκάτοικός του τον είδε τελευταίος”, σημείωσε.

Η Μαρία Γιακουμάκη περιέγραψε και τις μέρες όπου οι έρευνες για τον φοιτητή απέβησαν άκαρπες. “Μας λέγανε διάφορα. Όπου μας λέγανε, πηγαίναμε και ψάχναμε. Επίσημα κανένας δεν έχει αναφέρει ότι έψαξαν οι αρχές εκεί που τελικά βρέθηκε. Και εγώ είχα περάσει από το σημείο αλλά δεν είδα κάτι”.

“Μου περνάει από το μυαλό ότι δεν είναι αυτοκτονία. Τα στοιχεία που έχουμε μιλούν για προβλήματα στη σχολή. Είχαν αλλοιωθεί πολλά στοιχεία γύρω από το μέρος όπου βρέθηκε. Και ο καιρός ήταν πολύ κακός”, σχολίασε η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Τέλος, ανέφερε πως “εμείς ζητάμε να προχωρήσει λίγο η διαδικασία. Ξεκίνησε με αργούς ρυθμούς και κάναμε υπομονή. Πλέον η υπομονή μας εξαντλείται. Κάποιοι ξέρουν την αλήθεια. Σίγουρα υπάρχει ομερτά. Μέσα από όλα αυτά που συμβαίνουν βιώνουμε μία δεύτερη κηδεία”.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top