Ελλάδα

ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ! Θα παραμείνει για δύο ημέρες στη ΜΕΘ

Οι θεράποντες ιατροί του Λουκά Παπαδήμου, παρείχαν το πρωί της Παρασκευής ενημέρωση για την πορεία της υγείας του μετά το χτύπημα που δέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από τρομοδέμα που εξερράγη στα χέρια του.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν, η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά. Ωστόσο κρίνεται απαραίτητο, για την καλύτερη παρακολούθησή του, λόγω του τραύματος στο δεξιό μηρό, να παραμείνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός για ακόμη δύο ημέρες, όπως είπαν οι γιατροί.
Απαντώντας σε ερωτήσεις, οι γιατροί ανέφεραν ότι όταν ο πρώην πρωθυπουργός έφθασε στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση, αρκετά ανήσυχος.
Ωστόσο, αφού ενημερώθηκε για την κατάστασή του και τον τρόπο αντιμετώπισης των τραυμάτων του, έδωσε τη συγκατάθεσή του να μπει στο χειρουργείο. Όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε, ήταν πολύ ήρεμος, όπως είπαν οι γιατροί.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο Λουκάς Παπαδήμος πέρασε ένα ήσυχο βράδυ, ενώ σήμερα το πρωί συνομίλησε για 15 λεπτά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top