Διεθνή

Ουδέν σχόλιο από τη Μόσχα για τον διορισμό του πρώην επικεφαλής του FBI

Ουδέν σχόλιο είναι η… απάντηση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σχετικά με τον διορισμό του Ρόμπερτ Μιούλερ, πρώην επικεφαλής του FBI, στη θέση του ειδικού εισαγγελέα για να ερευνήσει τις καταγγελίες περί ανάμιξης της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ και την ενδεχόμενη συνέργεια ανάμεσα στο προεκλογικό επιτελείο του Ρεπουμπλικανού προέδρου με τη Μόσχα.

“Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσουμε. Πρόκειται για εσωτερικό ζήτημα των Ηνωμένων Πολιτειών” είπε ο Πεσκόφ.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Λευκωσία, είπε ότι δεν είδε “κανένα μυστικό” στα δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης που αναφέρονταν στα όσα του είπε ο Τραμπ περί της απειλής του Ισλαμικού Κράτους κατά τη συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα.

“Απ’ όσο θυμάμαι, πριν από έναν ή δύο μήνες, η κυβέρνηση Τραμπ απαγόρευσε τους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (σ.σ. μέσα σε αεροσκάφη που προέρχονταν από αεροδρόμια επτά χωρών της Μέσης Ανατολής) και αυτό συνδέθηκε ευθέως με μια τρομοκρατική απειλή”, είπε ο Λαβρόφ. “Αν αναφέρεστε σ’ αυτό, δεν βλέπω κανένα μυστικό”, πρόσθεσε.


Comments


Δημοφιλέστερα


To Top