Αθλητισμός

ΠΑΟΚτσήδες αποδοκίμασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν κοντά στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου μιλάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδοκιμάζοντας από μακριά τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη και αυτή την ώρα μιλάει σε εκδήλωση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Το ξενοδοχείο στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης έχει μετατραπεί σε… φρούριο από δεκάδες αστυνομικούς, που με κλούβες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την πρόσβαση σ’ όσους δεν είναι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης, λόγω της παρουσίας οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κατά την άφιξη αποδοκίμασαν από μεγάλη απόσταση τον κ. Μητσοτάκη, λόγω των τοποθετήσεων του τον τελευταίο καιρό για τον Ιβάν Σαββίδη και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας απέτρεψαν την οποιαδήποτε συνάντηση των οπαδών με τον πρόεδρο της Ν.Δ., που θα παραμείνει και την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα μιλήσει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Υπήρξε ένα μεμονωμένο επεισόδιο με ηλικιωμένο φίλο του ΠΑΟΚ να πλησιάζει τον κ. Μητσοτάκη και να τον ρωτάει αν «είναι ο κ. Μαρινάκης, καλύτερος από τον κ. Σαββίδη», πριν απομακρυνθεί από τους άνδρες της ασφάλειας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top