Ελλάδα

Πυροβόλησε εργάτες στον δρόμο γιατί τον ενοχλούσε το κομπρεσέρ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας 55χρονος κτηνοτρόφο από το Ρεγγίνι της Φθιώτιδα , ο οποίος νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, έστησε καρτέρι και πυροβόλησε πέντε φορές εναντίον δυο εργατών, που νωρίτερα εκτελούσαν εργασίες κοντά στο σπίτι του και τον ενοχλούσαν.

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα που έκαναν είχαν κατασχέσει μια επαναληπτική καραμπίνα και ένα πιστόλι, για τα οποία δεν κατείχε νόμιμη άδεια.

Ο ίδιος είχε εξαφανιστεί για να αποφύγει την σύλληψη, όμως το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, ο 55χρονος αρνείται τις κατηγορίες.

Όλα έγιναν την Παρασκευή στο Ρεγγίνι Φθιώτιδας, όπου δυο άτομα εκτελούσαν εργασίες, σε ένα σπίτι.

Στις 2:00′ το μεσημέρι ένας από τους γείτονες του ζήτησε να σταματήσουν, γιατί ειδικά το κομπρεσέρ που χρησιμοποιούσαν, τον ενοχλούσε πάρα πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνοι του απάντησαν ότι ακόμα δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, με τον 55χρονο γείτονα που ενοχλήθηκε να τους απειλεί ότι «θα τα πούμε αργότερα», όπως τουλάχιστον είπαν στους αστυνομικούς οι δυο άνθρωποι που έκαναν εργασίες.

Όταν τελείωσαν λίγο αργότερα πήραν το αυτοκίνητό τους και έφυγαν. Κινούμενοι στον επαρχιακό δρόμο από Ρεγγίνι προς Μόδι, όταν εφτασαν στη διασταύρωση του Καλλιδρόμου, είδαν κάποιον να πετάγεται στο δρόμο και να τους πυροβολεί πέντε φορές με ένα πιστόλι.

Ευτυχώς οι σφαίρες δεν βρήκαν στόχο, ωστόσο όπως αργότερα διαπίστωσαν δυο από αυτές είχαν χτυπήσει το αυτοκίνητο. Αμέσως ενημερωθηκε η αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας έσπευσαν στο σημείο.

Ο 55χρονος αρχικά δεν εντοπίστηκε γιατί είχε εξαφανιστεί, ωστόσο σε έρευνα που έγινε στο σπίτι και στη στάνη του, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε μια επαναληπτική καραμπίνα και ένα πιστόλι για τα οποία δεν κατείχε νόμιμη άδεια.


Comments


Δημοφιλέστερα


To Top