Αθλητισμός

Χιμένεθ: Μπράβο σας, βγάλαμε ψυχή

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε στην ομιλία του την ικανοποίησή του για τη νίκη στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και μίλησε για την επόμενη σεζόν.

Το γεγονός ότι ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ φάνηκε από τις πρώτες του δηλώσεις. Αλλά και από τις πανηγυρικές αντιδράσεις του μετά την κατάκτηση των τριών βαθμών. Πάντως το έμαθαν (και) οι «κιτρινόμαυροι» από… πρώτο χέρι στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης στα Σπάτα όταν και τους μίλησε ο προπονητής τους.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την εικόνα σας στο ματς με τον ΠΑΟΚ η οποία ήταν αυτή που πρέπει να είναι σε κάθε ματς και η οποία ταιριάζει στο σύλλογο που αγωνίζεστε», ήταν τα πρώτα λόγια του Σεβιγιάνου τεχνικού για να συνεχίσει τονίζοντας:

«Έχει για μένα μεγάλη σημασία το γεγονός ότι βγάλαμε ψυχή στο παιχνίδι, αποδείξαμε σε όλα τα επίπεδα πόσο πολύ το θέλαμε… Φάνηκε ότι θέλαμε το ματς, παίξαμε με καρδιά και το πήραμε όπως συνήθως συμβαίνει όταν το κάνουμε αυτό. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας. Να τα δίνουμε όλα και να παλεύουμε σε κάθε ματς για την κατάκτηση της νίκης. Αν το κάνουμε στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζουν. Αυτή είναι η σωστή νοοτροπία ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας».

Στη συνέχεια ο Μανόλο Χιμένεθ εξήγησε ότι: «Αυτός πρέπει να είναι ο χαρακτήρας της ομάδας μας, αυτό που ξεχωρίζει τις μεγάλες ομάδες από όλες τις άλλες. Πρέπει η θέληση μας για νίκη, το πάθος και η ψυχή που βγάλαμε, να είναι ο οδηγός μας για την επόμενη σεζόν. Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει ανεξάρτητα από τον εκάστοτε αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας να βγάζουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μας φτάνουν στη νίκη. Αυτό πρέπει να κάνουμε και αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία της ομάδας, ο χαρακτήρας της: να δίνουμε ότι έχουμε, να παίζουμε με ψυχή και να βγάζουμε θέληση και καρδιά για την κατάκτηση της νίκης ανεξάρτητα με το ποιον έχουμε απέναντί μας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και όπου παίζουμε».

Πηγή: gazzetta.gr

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top