Ελλάδα

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Γιατρός κατηγορείται για δολοφονία της ερωμένης του – Τι συνέβη στο χειρουργείο

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε χθες σε ρέμα στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Πρόκειται για μια Γεωργιανή μητέρα 3 παιδιών που αγνοούνταν από τις 27 Απριλίου όταν και ο σύζυγός της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο ως δράστη. Κατά την εξέταση του πτώματος ανιχνεύθηκε δόση αναισθητικού φαρμάκου, ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε και προθανάτια τραύματα στους γλουτούς κι άλλα μέρη του σώματος. Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις φέρει σημάδια αναισθησίας.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση διαπίστωσαν πως η γυναίκα είχε διαδικτυακή επικοινωνία με τον γιατρό ενώ είχε και ραντεβού μαζί της την προηγούμενη ημέρα της εξαφάνισής της.

Αναλύοντας το υλικό από το κύκλωμα καμερών στο χώρο εργασίας του, φαίνεται ότι ο γιατρός «φόρτωσε» το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του «Ιπποκράτειου», όπου εργαζόταν. Από εκεί κι έπειτα, εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το πτώμα. Το κινητό του όμως φαίνεται να τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Ο γιατρός, αγγειοχειρουρχός εντοπίστηκε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και συνελήφθη και θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top