Ελλάδα

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ 22ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ: Την κρατούσε αιχμάλωτη και μετέδιδε ζωντανά τον βιασμό της στο διαδίκτυο

Μια φρικιαστική υπόθεση ομηρίας και βιασμού 22χρονης φοιτήτριας και μετάδοσης της κακοποίησης Live στο διαδίκτυο ερευνά η αστυνομία.

Η νεαρή φοιτήτρια σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι γονείς της, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της επί δύο εικοσιτετράωρα.

Η αστυνομία ερευνώντας της υπόθεση και με δεδομένο ότι η κόπέλα συμμετέχει σε πρόγραμμα βοήθειας ατόμων με ειδικές ανάγκες, έφθασε στο σπίτι ενός τυφλού άνδρα στην περιοχή της Δάφνης.

Εκεί βρήκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση την κοπέλα αφού ο δράστης, την είχε δέσει και της είχε εφαρμόσει στο κεφάλι κάμερα και ενεργούσε σε βάρος της ασελγείς πράξεις τις οποίες κατέγραφε και με κάμερα.

Σύμφωνα με όσα η 22χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς, ο τυφλός ένοικος του σπιτιού τον οποίο επισκέφτηκε, της επιτέθηκε και την αναισθητοποίησε με αιθέρα και στην συνέχεια την βίασε χρησιμοποιώντας ακόμη και σεξουαλικά βοηθήματα ενώ παράλληλα μετέδιδε στο διαδίκτυο την κακοποίηση της, μέσω μιας φορητής κάμερας τύπoυ GoPro την οποία είχε προσαρμόσει στο κεφάλι του.

Ο φερόμενος ως δράστης της κακοποίησης ο οποίος έχει τυφλότητα σε ποσοστό 95% και είναι υπέρβαρος είπε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της 22χρονης.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top