Ελλάδα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Έκλεψαν πανάκριβο εξοπλισμό από τον Άγιο Σάββα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, όταν στις 7 το πρωί εργαζόμενοι διαπίστωσαν ότι είχε γίνει διάρρηξη στα γραφεία του πρώτου ορόφου. Ήταν εμφανές ότι έλειπε εξοπλισμός από συγκεκριμένα γραφεία κι αμέσως κλήθηκε η αστυνομία.

Το περίεργο είναι πως η διάρρηξη έγινε πλάι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Αττικής, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό. Οι δράστες άρπαξαν εξοπλισμό που με μια πρώτη εκτίμηση η αξία τους αγγίζει τις 400.000 ευρώ. Όπως είπε ο διευθυντής του γαστρεντερολογικού τμήματος του νοσοκομείου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πρόκειται για μηχανήματα τα οποία δύσκολα θα αντικατασταθούν, καθώς προέρχονταν από δωρεές εφοπλιστών κλπ, ενώ ανέφερε πως το ένα από τα μηχανήματα που λείπουν είναι αρκετά δύσκολο να μεταφερθεί.

Το περίεργο είναι επίσης ότι την ώρα της διάρρηξης υπήρχε πρόβλημα στο υπόγειο του νοσοκομείου και τώρα υπάρχουν υποψίες για δολιοφθορά με στόχο να στρέψουν την προσοχή τους οι εργαζόμενοι σε άλλο σημείο και να μπορέσουν οι διαρρήκτες να δράσουν ανενόχλητοι.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top