Ελλάδα

Εξελίξεις φωτιά σχετικά με την 36χρονη μεσίτρια στη Θεσσαλονίκη: «Έπλυνε 2 φορές το αυτοκίνητο και…» Συνομιλίες-φωτιά στο facebook

Ποιες οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της 36χρονης μεσίτριας από τη Θεσσαλονίκη;

Το αναισθητικό φάρμακο για μια μικροεπέμβαση που γίνεται χωρίς αναισθησία, οι ύποπτες κινήσεις του γιατρού με το αυτοκίνητό του στο προαύλιο του Ιπποκρατείου τη νύχτα της εξαφάνισης της ασθενούς του, το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεων του στη Χαλκιδική, όπου βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας, αλλά και το σχολαστικό πλύσιμο του αυτοκινήτου του στη συνέχεια και μάλιστα δύο φορές μέσα σε ένα 8ωρο συνθέτουν το παζλ του πρωτοφανούς θρίλερ της δολοφονίας της 36χρονης Γεωργιανής με κατηγορούμενο ως δολοφόνο τον 38χρονο αγγειοχειρουργό του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης.

Ο γιατρός που οδηγήθηκε χθες στην ανακρίτρια, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, αρνείται κάθε κατηγορία και υποστηρίζει ότι η πελάτισσα του δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού στο ιατρείο του.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης όμως έχει συγκεντρώσει αδιάσειστα στοιχεία, που δείχνουν ότι η δολοφονία έγινε μέσα στο Ιπποκράτειο, με τις κινήσεις του 38χρονου να ενοχοποιούν τον ίδιο.

Περισσότερο φως αναμένεται να ρίξουν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας τα αποτελέσματα των ειδικών τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία εκτιμάται ότι θα προκύψει η αιτία θανάτου της 36χρονης, κατοίκου Αθηνών και μητέρας τριών παιδιών, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση σε χαράδρα στο Παλιούρι Χαλκιδικής, μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο ο σύζυγος της 36χρονης δεν μπορούσε καν να την αναγνωρίσει. Το έκανε όταν το μάτι του έπεσε στο σκουλαρίκι της το οποίο βρισκόταν σε κοντινή απόσταση Ο γιατρός φαίνεται από κάμερες παρακολούθησης να παίρνει το αυτοκίνητό του, που είχε σταθμεύσει σε πάρκινγκ απέναντι από το Ιπποκράτειο, και να αναχωρεί για το σπίτι του το βράδυ της εξαφάνισης της γυναίκας.

Λίγη ώρα μετά, ωστόσο, επιστρέφει και μπαίνει αυτή τη φορά μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου, όπου κινείται ύποπτα προς το πίσω μέρος του. Πηγαίνει σε ένα σημείο που δεν υπάρχουν κάμερες και όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί φορτώνει το πτώμα της 36χρονης στο αυτοκίνητο.

“Εκείνη την ώρα δεν υπάρχει πολύς κόσμος. Μπορούσε εύκολα να το κατεβάσει από το ασανσέρ, π.χ μέσα σε ένα καρότσι από αυτά που κατεβάζουν τα σεντόνια και να μη γίνει αντιληπτός”, λέει μια πηγή στο Έθνος.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top