Διεθνή

Γυναίκα παιδεραστή αποκαλεί «τσούλα» το 9χρονο θύμα του!

Μια απίστευτη ιστορία βρίσκεται σε εξέλιξη στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας, όπου ένας 64χρονος που καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για παιδοφιλία αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η οικογένεια της 9χρονης που κακοποιήθηκε από τον άντρα, ζητά εξηγήσεις από τις αρχές για την απελευθέρωση του, ενώ την ίδια ώρα προειδοποιεί τους γονείς άλλων παιδιών να προσέχουν πάρα πολύ τα παιδιά τους, καθότι το σπίτι του 64χρονου βρίσκεται δίπλα σε έναν κέντρο φροντίδας παιδιών.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της δίκης ο 64χρονος, χρησιμοποίησε βιντεοπαιχνίδια καθώς και έναν σκύλο ώστε να «τραβήξει» στο σπίτι του την κοπέλα κοριτσάκι όπου και την κακοποίησε σεξουαλικά. Ο δικαστής τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε φυλάκιση, ωστόσο αποφάσισε να αναστείλει την ποινή καθότι ο 64χρονος υποστήριξε πως έπασχε από καρκίνο που βρισκόταν σε τελικό στάδιο.

Μάλιστα, η γυναίκα του άντρα επιτέθηκε φραστικά στην οικογένεια του θύματος αλλά και κοπέλα.

Η γυναίκα του 64χρονου υποστήριξε πως ήταν λάθος της …οικογένειας που η κόρη τους είχε κακοποιηθεί.

«Δεν ασχολείστε με το παιδί σας, οι γονείς της δεν την φροντίζουν. Γι’ αυτό το λόγο συνήθιζε να έρχεται στο σπίτι μας και να μένει», είπε η γυναίκα και συνέχισε λέγοντας πως «είναι μια τσ%@@α αφού στα 9 της δεν κοιμάται στο σπίτι της, το έμαθε και αυτό από εσάς;».

Όταν δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τη γυναίκα για να την ρωτήσουν τι είχε συμβεί, η ίδια είπε πως η δήλωση δεν εγινε από εκείνη και μάλιστα τον έβρισε.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top