Πολιτική

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ: Τι έσωσε τον πρώην πρωθυπουργό

Τον Λουκά Παπαδήμο στην πτέρυγα του Ευαγγελισμού που νοσηλεύεται τραυματισμένος μετά την τρομοκρατική επίθεση επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Όταν δεν λειτουργεί η ασφάλεια για τον ίδιο τον πολίτη κινδυνεύει άμεσα η ίδια η δημοκρατία», δήλωσε εξερχόμενος ο κ. Σαμαράς.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Σαμαράς μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Λουκάς Παπαδήμος σώθηκε και δεν τραυματίσθηκε πιο σοβαρά γιατί άνοιξε το φάκελο μακριά από τον κορμό του. Όπως είπε επίσης, ο κ. Παπαδήμος αισθάνεται τυχερός γιατί δεν υπήρξε βαρύτερος τραυματισμός, για παράδειγμα στην καρδιά.

Όπως εκτιμάται, ο κ. Παπαδήμος άνοιξε τον παγιδευμένο φάκελο κοντά στα πόδια του και γι” αυτό έχει βαθιές πληγές στα χέρια και στο δεξί του πόδι.

Ο κ. Σαμαράς είπε ακόμα και ότι το φάκελο τον πήρε από το σπίτι του ο πρώην πρωθυπουργός. «Από εκεί τον πήρε και τον άνοιξε στο αυτοκίνητό του», είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι ο φάκελος είχε περάσει όλους τους ελέγχους ασφαλείας.

«Εγώ ήρθα να του ευχηθώ», είπε επίσης ο κ. Σαμαράς και επανέλαβε πως «όταν δεν λειτουργεί η ασφάλεια για τον πολίτη, κινδυνεύει άμεσα η ίδια η Δημοκρατία».

Νωρίτερα τον κ. Παπαδήμο είχε επισκεφθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος και είχε δεκαπεντάλεπτη συνομιλία μαζί του.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top