Ελλάδα

Κρήτη: Φοιτήτρια γεννάει δίδυμα στο ΠΑΓΝΗ με φυσιολογικό τοκετό μετά από 20 χρόνια

Το θαύμα της ζωής θα πάρει σάρκα και οστά για άλλη μια φορά σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Νεαρή μητέρα από το Ηράκλειο πρόκειται να γεννήσει για τρίτη φορά, μεγαλώνοντας την οικογενειακής της ευτυχία ακόμη περισσότερο.

Τίποτα όμως στην περίπτωση αυτή δε θυμίζει μία φυσιολογική γέννα.

Κι αυτό γιατί πρόκειται για τη γέννηση διδύμων, τα οποία θα έρθουν στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό.

Στη Μαιευτική Κλινική του ΠΑΓΝΗ έχει σημάνει συναγερμός καθώς η 25χρονη από το Ηράκλειο, πρόκειται να γεννήσει δίδυμα με φυσιολογικό τοκετό, γεγονός που συμβαίνει στο νοσοκομείο μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

Η 25χρονη Εβίτα που είναι μητέρα, άλλων δύο παιδιών, ενός αγοριού 4,5 ετών και ενός κοριτσιού μόλις 20 μηνών πρόκειται να φέρει στον κόσμο τα δύο νέα μέλη της οικογένεια της, επίσης ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Περισσότεροι από 18 γιατροί και νοσηλευτές παρίστανται στη γέννηση των διδύμων, καθώς κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή περίπτωση, μια και η γέννηση διδύμων γίνεται συνήθως με καισαρική τομή.

Παρά τις αρχικές διαφωνίες των γιατρών, που παρακολουθούσαν την 25χρονη Εβίτα, καθόλη τη διάρκεια της κύησης, η ίδια επέλεξε να φέρει στον κόσμο τα παιδάκια της με φυσιολογικό τοκετό.

Η 25χρονη νεαρή μητέρα, που έχει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της τον 30χρονο σύζυγο της, είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Δομικών Έργων του ΤΕΙ Κρήτης και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top