Πολιτική

ΝΕΟ… ΚΟΜΜΑ; Κρυφή συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου σε σπίτι πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ – Τα έλεγαν για τέσσερις ώρες – Οι διαρροές από Καραμανλή και ο «συναγερμός» στη Χαριλάου Τρικούπη!

Με τίτλο: “Μυστική συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου”, κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει, όχι μόνο το τετ α τετ των δύο ανδρών αλλά και το παρασκήνιο του τετράωρου ραντεβού στο σπίτι πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ”.

Γράφει η εφημερίδα: «Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης ο Αντώνης Σαμαράς πέρασε το κατώφλι της εισόδου πολυκατοικίας που βρίσκεται στο Κολωνάκι, για να επισκεφθεί διαμέρισμα που ανήκει σε πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ και τον σύζυγό της. Με γοργά βήματα κατευθύνθηκε στα ασανσέρ και από εκεί στον 60 όροφο. Στην πόρτα τον περίμεναν οι οικοδεσπότες. Όταν πέρασε στο σαλόνι, εκεί βρισκόταν ήδη ο Ευάγγελος Βενιζέλος».

Η Realnews αποκαλύπτει έτσι το τετ α τετ των δύο ανδρών αλλά και το παρασκήνιο του τετράωρου ραντεβού στο σπίτι πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ. Η εφημερίδα αναφέρεται σε νέο ρόλο του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και σε φήμες για ενόχληση Καραμανλή από το ενδεχόμενο μια προσέγγισης του Βαγγέλη Βενιζέλου με τη Νέα Δημοκρατία.

Η επιλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου να κυβερνήσει μαζί με με τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά την τριετία 2012-2015, αποδείχτηκε τελικά μάλλον προβληματική για τον ίδιο, καθώς οδήγησε στην αλλαγή ηγεσίας στο Κίνημα, με τη Φώφη Γεννηματά να διαδέχεται τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τις σχέσεις τους να μη διανύουν την καλύτερη εποχή τους. Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Η σχετική φημολογία πάντως είχε ξεκινήσει νωρίτερα, όταν την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος ο Βενιζέλος, μιλώντας στον Alpha αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Σαμαρά , επιμένοντας ότι ήταν μια έντιμη συνεργασία και πώς ο πρώην πρωθυπουργός είναι άνθρωπος «ανοιχτός και μπεσαλής».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top