Πολιτική

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΠΥΡΡΟΥ ΔΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – «Πόσο μάγκες…» – Το υστερόγραφο για όσους τον λοιδορούν: «Όχι άλλο μίσος»

Ξεκάθαρη θέση για όσα συνέβησαν στη Βουλή το μεσημέρι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη πήρε σήμερα μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook o Πύρρος Δήμας.

Ωστόσο, στο… υστερόγραφο, έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους εκείνους που του ασκούν κριτική επειδή πλέον εργάζεται για λογαριασμό της ομοσπονδίας της Άρσης Βαρών των ΗΠΑ.
«Ήθελαν να μας δείξουν, να μας θυμίσουν, πόσο «μάγκες» είναι παίζοντας ξύλο στη Βουλή. Τους ξέρουμε πλέον. Η φασιστική συμπεριφορά τους δε πρέπει να μας φοβίζει. Πρέπει να μας εξοργίζει. Καμία ανοχή σε όσους δε σέβονται τίποτα, σε όσους σηκώνουν τόσο εύκολα το χέρι, σε όσους μας πουλάνε πατρίδα χωρίς να έχουν καμία αίσθηση πόσο φθείρουν την έννοια με τη συμπεριφορά τους. Πριν δύο χρόνια ήταν ο Μίχος, σήμερα ο Κασιδιάρης, αύριο δεν πρέπει να είναι κανείς τους. Ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το επικίνδυνο αστείο. Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής».
Κλείνοντας – όπως προαναφέρθηκε – μίλησε και για όσους του κάνουν επίθεση καθώς ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ για λογαριασμό της εκεί ομοσπονδίας Άρσης Βαρών: «Ξέρω ότι πιθανώς αρκετοί να με βρίσουν ή να με ειρωνευτούν που δε ζω ή δουλεύω πια στη χώρα που αγαπώ. Το περιμένω. Όμως ας είναι αυτή η τελευταία τέτοια έκφραση του θυμού και του μίσους σας. Ας ξεπεράσουμε επιτέλους τις πρωτόγονες συμπεριφορές, και ας κάτσουμε να λύσουμε τα προβλήματα αυτής της χώρας ως σκεπτόμενοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το μέλλον των παιδιών τους».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top