Ελλάδα

ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – Θρίλερ με απανθρακωμένα πτώματα σε Ι.Χ.

Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα. Με διαφορά σχεδόν δύο ωρών σε δυο διαφορετικές περιοχές της Αττικής διερχόμενοι ενημέρωσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική για δυο περιστατικά με φωτιά σε αυτοκίνητα.

Στις τρεις τα ξημερώματα η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά σε αυτοκίνητο που έμοιαζε να είναι παρκαρισμένο στη λεωφόρο Σχιστού. Οι πυροσβέστες που έφτασαν επί τόπου εντόπισαν ωστόσο ένα απανθρακωμένο πτώμα μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ βρήκαν και στοιχεία εμπρησμού του αυτοκινήτου με εύφλεκτο υγρό. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα.

Ενώ η πρώτη εκτίμηση των πυροσβεστών μιλούν για εγκληματική ενέργεια, οι τελευταίες πληροφορίες από την αστυνομία μιλούν για περιστατικό αυτοκτονίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ΙΧ ανήκει σε αστυνομικό αλλά ο νεκρός στο όχημα είναι ο αδερφός του, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Το σενάριο της αυτοκτονίας ενισχύει το γεγονός ότι στο αυτοκίνητο βρέθηκε αλκοόλ.

Πριν περάσουν δυο ώρες από το πρώτο περιστατικό, στις πέντε τα ξημερώματα διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν την πυροσβεστική για δεύτερη φωτιά σε αυτοκίνητο, αυτή τη φορά στην παραλία του Καβουρίου. Κι εδώ οι πυροσβέστες εντόπισαν μέσα στο καμένο αυτοκίνητο ένα απανθρακωμένο πτώμα.

Και στις δύο περιπτώσεις η κατάσταση των πτωμάτων είναι τέτοια που καθιστά απαγορευτική την αναγνώρισή τους, μάλιστα είναι δύσκολο να αναγνωριστεί ακόμη και το φύλο των νεκρών.

Οι αστυνομικοί περιμένουν τώρα το πόρισμα του ιατροδικαστή, ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για πιθανή εγκληματική ενέργεια, ίσως για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ εξετάζεται σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο τα δύο περιστατικά να σχετίζονται μεταξύ τους.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top