Ελλάδα

ΝΕΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ: «Είχε φετίχ με μικρές αδύναμες κοπέλες που…»

Μία μία βγαίνουν στην επιφάνεια μαρτυρίες γυναικών που εργάστηκαν για τον βιαστή της Δάφνης, Παναγιώτη Κοντζιλέλο, στο υπόγειο διαμέρισμα του οποίου μία 20χρονη κοπέλα βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη καθώς την βασάνισε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η 25χρονη Αναστασία, που άρχισε να εργάζεται τον περασμένο Ιούλιο και για πάνω από έξι μήνες για τον 52χρονο ως οικιακή βοηθός, αποκάλυψε την περίεργη συμπεριφορά του.

Όπως είπε έφυγε λίγο καιρό πριν η άτυχη φοιτήτρια πάρει την θέση της και τόνισε το γεγονός ότι την βρήκαν με μία στολή καμαριέρας την οποία, όπως λέει, ο δράστης την προόριζε για εκείνη.

Παράλληλα, όπως εξηγεί αιφνιδίαζε και την ίδια συχνά στην κουζίνα ενώ έπλενε τα πιάτα.

Στην 25χρονη έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι ο 52χρονος είχε εμφανή σημεία διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα και η ίδια πιστεύει ότι αυτό συνέβαινε επειδή ήθελε να την προκαλέσει.

Ταυτόχρονα σημειώνει ότι της αγόραζε προκλητικά φορέματα και μαγιό και την πίεζε να τα δοκιμάσει στο δωμάτιό του. «Είχε φετίχ με μικρές αδύναμες κοπέλες που προφανώς δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να υπερασπιστούν τον εαυτό τους», λέει η 25χρονη.

Σύμφωνα με τη νεαρή, ο κατηγορούμενος φορούσε γυαλιά με μία μικρή κάμερα στη μέση και χρησιμοποιούσε υπολογιστή.

Τέλος, όταν τονίζει ότι όταν πήγε να παραιτηθεί ο 52χρονος προσπαθούσε να την καθυστερήσει με διάφορες προφάσεις και στο τέλος να της ζήτησε να του πλύνει κάποια πιάτα στο κουζινάκι. Αυτό που την έσωσε τελικά ήταν το γεγονός ότι την περίμενε ένα φιλικό της πρόσωπο.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί πάντως είναι ότι λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 52χρονου η Αναστασία πήγε στην αστυνομία προκειμένου να δώσει κατάθεση και να βοηθήσει στην αναγνώριση και άλλων νεαρών κοριτσιών που έβλεπε να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι του, οι αστυνομικοί την «ακύρωσαν» όμως, όπως λέει η ίδια, λόγω φόρτου εργασίας.


Comments


Δημοφιλέστερα


To Top