Πολιτική

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ – Νέο βίντεο από το «ξύλο» του Τζήμερου στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Ένα νέο βίντεο για τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, έκανε την εμφάνισή του.

Δεν είναι η στιγμή της επίθεσης που δέχτηκε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η περιφερειακή σύμβουλος του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού από τον Θάνο Τζήμερο, αλλά η στιγμή που ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά απομακρύνεται από την αίθουσα.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης και με αφορμή αφίσες που μέλη του ΚΚΕ είχαν αναρτήσει στο χώρο ενόψει της απεργιακής κινητοποίησης της 17ης Μαΐου. Ο Θάνος Τζήμερος αποφάσισε να τις σκίσει, δημιουργήθηκε ένταση και τότε, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες επιτέθηκε στην περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ.

Στο νέο video που βλέπει το φως έχει καταγραφεί η στιγμή που ο κ. Τζήμερος απομακρύνεται από την αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου, λίγο μετά την επίθεση. «Κλείσε την πόρτα στον αλήτη» ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει, ενώ κι άλλοι επιτίθενται φραστικά στον περιφερειακό σύμβουλο Αττικής, ο οποίος απομακρύνεται από άντρες.

Δείτε το βίντεο:

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο μοιράστηκε μέσω των social media κα ο ίδιος ο Θάνος Τζήμερος, συνοδεύοντάς το μάλιστα με τη λεζάντα «για δείτε λίγο ποιος χτυπάει ποιον», αφού ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού αλλά δέχτηκε επίθεση από μέλη του ΚΚΕ.

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top