Ελλάδα

«ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΣ» Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ – Ήρθε στην Ελλάδα για το έγκλημα κι έφυγε

H νεκροψία-νεκροτομή έδειξε πως ο 47χρονος Βασίλης Γρίβας… δέχθηκε στη δολοφονική επίθεση εναντίον του 7 σφαίρες, δύο στο κεφάλι και πέντε στο σώμα.

Τα στοιχεία που έχουν πλέον στα χέρια τους οι αστυνομικοί δείχνουν πως ένα από τα πιθανότερα σενάριο για την ταυτότητα του δράστη είναι πως πρόκειται για «νοικιασμένο» εκτελεστή.

Μάλιστα αν η εκτίμηση περί «νοικιασμένων» εκτελεστών επαληθευτεί, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι οι δολοφόνοι να ήρθαν από το εξωτερικό στην Ελλάδα για το έγκλημα και στη συνέχεια να έφυγαν.

Αδίστακτος ο δράστης – Δολοφόνησε τον Γρίβα μπροστά στο παιδί
Αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τους δράστες να πλησιάζουν και να εκτελούν τον Γρίβα, αφού είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείο, τελικά ο εκτελεστής κατέβηκε από το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai πλησίασε με ψυχραιμία σε απόσταση ενός μέτρου τον Γρίβα κι άρχισε να τον «γαζώνει», μπροστά στα μάτια του 11χρονου παιδιού που μόλις είχε βγει από το αυτοκίνητο. Αν και το θύμα είχε πέσει νεκρό από τις δύο πρώτες σφαίρες, φαίνεται πως ο εκτελεστής συνέχισε να τον πυροβολεί.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφοριακές ενδείξεις, στην επίθεση πήραν μέρος τουλάχιστον τρεις αλλοδαποί και ένας Έλληνας, δύο εκ των οποίων βοήθησαν στη διαφυγή των ατόμων που επέβαιναν στο Hyundai.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top