Ελλάδα

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: Τι έκανε ο Ακης στο σπίτι του στο Χαλάνδρι

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν πέντε και είκοσι χθες το απόγευμα όταν το τζιπ στο οποίο επέβαινε ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, έφτανε στο σπίτι της συζύγου του στο Χαλάνδρι.

Για πρώτη φορά από τις αρχές Οκτωβρίου του 2013 ο Άκης Τσοχατζόπουλος ανέπνεε και πάλι το αέρα της ελευθερίας και μπορούσε να σφίξει στην αγκαλιά τον γιο του.

Συνοδευόμενος από τη Βίκυ Σταμάτη, ο πολιτικός άνδρας που παραλίγο το 1996 να κερδίσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και να γίνει πρωθυπουργός της χώρας, εμφανώς καταβεβλημένος τόσο από την παραμονή του στη φυλακή, όσο και από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, φτάνοντας στο σπίτι της συζύγου του έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος ενώ το πρωτό πράγμα που ζήτησε να μάθει από τη Βίκυ Σταμάτη ήταν για το εάν είναι το παιδί τους ήταν στο σπίτι ή στο σχολείο.

Όταν η σύζυγος του απάντησε ότι ο ανήλικος γιος τους θα επιστρέψει σε λίγη ώρα στο σπίτι, τότε ο Άκης Τζοχατζόπουλος της είπε ότι ανυπομονεί να δει το γιο τους. Οι δύο τους ανέβηκαν στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της συζύγου του πρώην υπουργού, ενώ βγήκαν μαζί στο μπαλκόνι προκειμένου να δει ο Άκης Τσοχατζόπουλος το προαύλιο του σχολείου όπου μέχρι εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο γιος του.

Λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι έφτασε και ο ανήλικος γιος του, με τον πάλαι ποτέ ισχυρό πολιτικό ανδρα να ξεσπάει σε δάκρυα χαράς. Αμέσως έσφιξε τον γιο του στη αγκαλιά του, με τον ανήλικο να πλέει πελάγη ευτυχίας, κάθως ήξερε πλέον ότι ο πατέρας του θα παραμείνει στο σπίτι.

Οι δυο τους βγήκαν στο μπαλκόνι του σπιτιού, με τον μικρό να δείχνει στον αγαπημένο του μπαμπά τους χώρους του σχολείου του το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση και είναι ορατοί από το διαμέρισμα της οικογένειας Τζοχατζόπουλου στο Χαλάνδρι.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος παρακολούθησε όλα τα δελτία ειδήσεων σχολιάζοντας με τη σύζυγο του τα όσα ειπώθηκαν για την αποφυλάκισή του, ενώ αμέσως μετά αφιέρωσε όλο το χρόνο του στον αγαπημένο του γιο. Κάθισαν στο σαλόνι του διαμερίσματος μέχρι τα μεσάνυχτα συζητώντας με το παιδί του και μαθαίνοντας νέα από αυτό τόσο για το σχολείο του, όσο και για τις υπόλοιπες δραστηριότητές του. Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ο Ακης Τσοχατζόπουλος που μετά από πέντε χρόνια ένιωθε και πάλι την οικογενειακή θαλπωρή, αποφάσισε να παει για ύπνο. Από τη στιγμή που έφτασε ο πρώην υπουργός στο σπίτι του στο Χαλάνδρι η διάθεσή του ήταν πολύ καλή. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έπεσε για ύπνο καληνυχτίζοντας τον γιο του.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top