Πολιτική

ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ: «Περιμένουμε μια καθαρή λύση για το ζήτημα του χρέους» (video)

«Περιμένουμε μια καθαρή λύση για το ζήτημα του χρέους» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, σχετικά με το σημερινό Eurogroup μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στον Γιώργο Παπαδάκη ο κ. Παππάς σχολίασε παράλληλα τη δήλωση του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών, σημειώνοντας ότι ο κ. Γκάμπριελ κατηγορεί ευθέως την ηγεσία του Γερμανικού ΥΠΟΙΚ για την ενδεχόμενη κωλυσιεργία.

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε σταματήσει μια πορεία καταστροφής. Μια πορεία, η οποία για 5 χρόνια ήταν μια πορεία διαρκούς καθοδικού σπιράλ, ενός σπιράλ θανάτου το οποίο αυτή τη στιγμή έχει σταματήσει. Έχουμε αποτρέψει την καταστροφή για εκατομμύρια συμπολίτες μας» υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Είπε ακόμα ότι η ελληνική κυβέρνηση κάνει αυτά που έχουν συμφωνηθεί με τους εταίρους, ενώ αναφερόμενος στο ΔΝΤ σημείνωσε ότι είναι λογικό να επιμένει και να ζητά γενναία διευθέτηση του ελληνικού χρέους, σημειώνοντας μάλιστα ότι έχει και η Γερμανία υποχρεώσεις και πρέπει να τις τηρήσει.

Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης έχει κερδίσει συμμάχους, ενώ εξαπολύοντας επίθεση στην αντιπολίτευση είπε ότι εντός της χώρας «βλέπουμε κάποιους να πιάνονται από διαρροές. Είναι ένα θλιβερό φαινόμενο στην πολιτική ζωή και χάνουν την ευκαιρία να βάλουν την φανέλα της εθνικής μας».

Δείτε το βίντεο:


Παππας από Enikos_gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top