Πολιτική

Ο ΡΩΣΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ «ΣΕΙΣΜΟ» ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ – Το ρωσικό κόμμα θα έρθει και στην Ελλάδα;

Το όνομά του είναι Viacheslav Zarenkov.

Τον… γνώρισαν οι πάντες, όταν έγινε γνωστό πως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έδωσε τα χρήματα για την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα και πάντων των Ρώσων Αγίων στο Επισκοπειό. Στην Κύπρο δε, ακόμα συζητείται η…. «αγιογραφία» που κοσμεί την ρωσικής τεχνοτροπίας εκκλησία που εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην είσοδο στο εσωτερικό του ναού οι επισκέπτες αντικρίζουν την τοιχογραφία που παρουσιάζει τον κ. Zarenkov με τη σύζυγο του και τα άλλα μέλη της οικογένεια του (γιοι, νύφες εγγόνια) να προσφέρουν την εκκλησία στον Μητροπολίτη Ταμασού Ησαΐα και άλλους κληρικούς.

Όμως, ο συγκεκριμένος κύριος έχει πολιτικές βλέψεις, που ήδη έχουν κάνει την «εμφάνισή» τους στην Κύπρο, καθώς στο παρασκήνιο λέγεται πως ο Viacheslav Zarenkov θα είναι ο βασικός «χρηματοδότης» του νέου ρωσικού κόμματος «Εγώ ο Πολίτης».

Θα συμμετάσχουν μεγιστάνες και πολυεκατομμυριούχοι, ωστόσο το θέμα αναμένεται να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς πληροφορίες θέλουν το συγκεκριμένο «εγχείρημα» να έρχεται και στην Ελλάδα!

Φαντάζεστε στις επόμενες εκλογές να έρθουν στην χώρα μας;

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top