Πολιτική

ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΕΝΘΟΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – Στα μαύρα, συντετριμμένη η Ντόρα Μπακογιάννη

Βαρύ είναι το κλίμα από χθες στην οδό Αραβαντινού, στο ιστορικό γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που βρίσκεται εκατό μέτρα από το σπίτι όπου έζησε και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός.

Η σημαία στο γραφείο κυματίζει μεσίστια. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού από χθες το πρωί προσέρχονται προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

Σήμερα νωρίς το πρωί, στο γραφείο της οδού Αραβαντινού, εμφανώς καταβεβλημένη, έφτασε η κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη.

Ένα πένθιμο βουητό επικρατεί μέσα, αλλά κι έξω από το κτίριο όπου ο πρώην αρχηγός της ΝΔ πήγαινε όποτε μπορούσε, ακόμη και τώρα που δεν τον βαστούσαν τα πόδια του.

Το ίδιο βουητό επικρατεί και στη Ρηγίλλης, στο σπίτι του και στους ανθρώπους που τον φρόντιζαν καθημερινά. Από το 2004 που αποχώρησε από την πολιτική, σε αυτά τα εκατό μέτρα μοίραζε τη ζωή του. Με εξαίρεση τα καλοκαίρια που μετακόμιζε στην Γλυφάδα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πηγαινοερχόταν κάθε μέρα μεταξύ Ρηγίλλης και Αραβαντινού.

Φωτογραφίες συγγενών και φίλων χθες στην Αραβαντινού, εκεί όπου στεγάζεται επί χρόνια το πολιτικό γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η Αλεξία Μπακογιάννη

Η Κατερίνα Μητσοτάκη

Ο Γιάννης Πευκιανάκης

Ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο πρώην επικεφαλής της ασφάλειας αστυνομικός Μανούσος Γρυλλάκης

Ο Ισίδωρος Κούβελος

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top