Πολιτική

ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ: Εξαλλος ο Τζαβάρας με τον Σπίρτζη: Είσαι αγενέστατος – Οχι σε μένα «ρε»

Μια ειρωνική αποστροφή του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη προς τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα, προκάλεσε έντονη αντπαράθεση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής αναφορικά με το έργο Πατρών – Πύργου και τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης περί σκόπιμης κατάτμησης εκ μέρους του υπουργού.Τα αίματα άναψαν όταν ο κ. Σπίρτζης, έστειλε σε όλα τα μέλη της Επιτροπής φάκελο με τα πορίσματα των επιθεωρητών Δημοσίων Έργων, που, όπως υποστήριξε, ουσιαστικά διαψεύδουν τις καταγγελίες των βουλευτών της ΝΔ ότι, η κατάτμηση του οδικού άξονα Πάτρα-Πύργος, αποτελεί «δώρο» στον Χρήστο Καλογρίτσα. Πρότεινε δε, το θέμα να απασχολήσει σε ειδική συνεδρίαση την Επιτροπή της Βουλής.

Για προσπάθεια στοχοποίησης και εκφοβισμού βουλευτών κατηγόρησε τον υπουργό η ΝΔ, με τον Κώστα Τζαβάρα να επιμένει ότι, ο ίδιος έχει στείλει όλα τα στοιχεία της συγκεκριμένης υπόθεσης στον Εισαγγελέα. «Σιγά μην τρέχετε πολύ και σας πιάσει η Τροχαία», ήταν η φράση του κ. Σπίρτζη που άναψε φωτιές και που αναφερόταν στον ισχυρισμό του κ. Τζαβάρα, ότι απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη για το έργο.
Ο τελευταίος, χαρακτήρισε «αηδία» αυτά που ακούστηκαν από τον υπουργό, τον οποίο και αποκάλεσε «αγενέστατο άνθρωπο».

«Αυτά τα «ρε» και μη σε πιάσει η Τροχαία όχι σ’ εμένα. Ακούτε;», ξέσπασε ο κ. Τζαβάρας.
«Δεν είπα «ρε», απάντησε ο κ. Σπίρτζης
«Αυτό που σας είπα. Κυρία πρόεδρε είναι αγενέστατος. Δεν σέβεται τους βουλευτές. Θέλω να με προστατεύσετε», αντέτεινε οκ. Τζαβάρας ζητώντας την προστασία της κας Τασίας Χριστοδουλοπούλου.
«Θα το αποδείξω… Είστε πολύ μικρός για να απευθύνεστε σ’ εμένα με αυτό τον τρόπο. Θα με ειρωνευτεί εμένα αυτός με αυτό τον τρόπο;», συνέχισε ο κ. Τζαβάρας..
«Εγώ πήγα στον εισαγγελέα γι’ αυτά που κατήγγειλαν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης», του απάντησε ο κ. Σπίρτζης.
«Εγώ αποχωρώ και ντρέπομαι που συμμετέχω σε αυτή την Επιτροπή. Θα είναι για τους αιώνες στίγμα που επιτρέψατε σε αυτό τον κύριο να μιλάει έτσι σε βουλευτή», είπε εκνευρισμένος ο κ. Τζαβάρας.
«Δεν είναι μομφή το ότι εσείς βάλατε θέμα χρηστής διοίκησης και κατάτμησης. Θα ζητήσω συγγνώμη, αλλά να ζητήσει κι ο κος Τραγάκης για τη μομφή του», κατέληξε ο κ. Σπίρτζης.


Comments


Δημοφιλέστερα


To Top