Πολιτική

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: «Ήξερα ότι μπορεί να «αρπάξω» καμία, αλλά δεν έφυγα»

«Ήταν τελείως τυχαίο ότι πέρασα μπροστά από τον Κασιδιάρη. Δεν παρατήρησα ότι μιλούσε, δεν τους ακούω ποτέ για να μην εκνευρίζομαι» επισημαίνει ο Νίκος Δένδιας σχολιάζοντας την επίθεση που δέχτηκε από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στα «Νέα Σαββατοκύριακο» σημειώνει «ήταν τελείως τυχαίο ότι πέρασα μπροστά του. Εγώ δεν βγαίνω από αυτό τον διάδρομο. Έτυχε να κάθομαι πίσω με τον Χατζηδάκη και έτσι δεν πέρασα μπροστά από τα κυβερνητικά έδρανα.»

«Δεν παρατήρησα ότι μιλούσε ο Κασιδιάρης. Ποτέ δεν τους ακούω για να μην εκνευρίζομαι. Αν δείτε το βίντεο, θα παρατηρήσετε ότι έχουν περάσει άλλοι δέκα από μπροστά του. Δεν αντιδρά», περιγράφει ο βουλευτής της ΝΔ.

«Φύγε από δω ρε φώναζαν όλοι μαζί. Δεν έφυγα. Είχα πλήρη συνείδηση ότι μπορεί να αρπάξω καμιά, γιατί δεν θα σήκωνα το χέρι μου να με υπερασπιστώ. Δεν υπήρχε όμως επιλογή. Τώρα συζητάμε αυτά -φανταστείτε τι θα λέγαμε αν έφευγα. Πώς θα αισθανόμουν με τον εαυτό μου;», συμπληρώνει.

«Θα ήθελα πάρα πολύ αυτό που συνέβη να έχει καταγραφεί. Από την άλλη, καταλαβαίνω ότι υπάρχει ένα σύστημα που δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια. Δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι προστατεύεις τον κοινοβουλευτισμό όταν δείχνεις αυτά τα πράγματα, γιατί μόνο έτσι θα καταδικαστούν» συμπληρώνει ο ίδιος.

Προσθέτει δε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλώς ένα ακροδεξιό κόμμα. Είναι φερετζές η επίκληση του εθνικισμού. Πρέπει να τους στερήσουμε τον μανδύα της χρήσης της ελληνικής σημαίας που τους καθιστά αποδεκτούς σε ένα ακροδεξιό σύνολο».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top