Ελλάδα

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΑΝ : Τι έκανε μόλις τους είδε

Συγκλονίζει η αντίδραση της κοπέλας που έπεσε θύμα βασανισμού στην Δάφνη, όταν αντιλήφθηκε ότι οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα ίχνη του βασανιστή της.

Μόλις οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα του βιαστή της και τη λύτρωσαν από τα δεσμά της, τους αγκάλιασε και άρχισε να τους φιλάει τα χέρια από ευγνωμοσύνη

Εξίσου συγκλονιστική όμως, είναι και η μαρτυρία της ιδιοκτήτριας του σπιτιού όπου εξελίχθηκε ο βασανισμός της κοπέλας.

Όπως είπε, είδε τη νεαρή κοπέλα να βγαίνει από το υπόγειο τυλιγμένη σε σεντόνι ενώ φώναζε πως πονάνε τα πόδια της. Αναφορικά με τον δράστη τον οποίο χαρακτηρίζει «δύστροπο και δύσκολο άνθρωπο», βγήκε από το σπίτι συνοδευόμενος από τους έμπειρους αστυνομικούς με σκυμμένο το κεφάλι.

«Ήμασταν μπροστά την ώρα που μπήκε η αστυνομία. Έσπαγαν την πόρτα με βαριοπούλα. Ο δράστης ήταν μέσα. Η αστυνομία τον έβγαλε με χειροπέδες. Είδαμε την κοπέλα που την έβγαλε το φορείο. Ο δράστης δεν έλεγε τίποτα. Έσκυψε το κεφάλι και μπήκε στο όχημα της αστυνομίας «, είπε στο Newsit.

«Η κοπέλα ήταν τυλιγμένη με το σεντόνι και φώναζε τα ποδιά μου τα πόδια μου. Εκεί καταλάβαμε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Έλεγε ότι πόναγαν τα πόδια της. Αν ένας άνθρωπος είναι δεμένος 24 ώρες τα πόδια της είναι λογικό να έχουν πρηστεί», πρόσθεσε η ιδιοκτήτρια του υπογείου της φρίκης.

«Λίγες φορές τον είχαμε δει. Το ενοίκιο μας το έβαζε μέσω τράπεζας. Έναν άνθρωπο που ήξερα ότι είναι τυφλός. Ήταν ένας δύστροπος άνθρωπος. Δεν μπορούσες να συνεννοηθείς εύκολα μαζί του. Ήθελε να κάνει τον “ξερόλα” ήθελε να περνάει το δικό του. Πέραν αυτού δεν ξέρουμε τι κρύβει ο καθένας μέσα του».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top