Ελλάδα

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ – Ένοπλος αντάλλαξε πυροβολισμούς με την Αστυνομία – Κλειδωμένοι σε γραφείο 3 εργαζόμενοι

Συναγερμός σήμανε εδώ και λίγη ώρα στα κτίρια του ΟΚΑΝΑ στην περιοχή του παλιού ψυχιατρείου στα Χανιά.

Άντρας περίπου 45 ετών ενταγμένος στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, μπήκε στο κτίριο με φωνές, απειλές και κρατώντας ένα πιστόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας βρίσκεται σε απόγνωση, αφού το μοναδικό του εισόδημα για να ζήσει την σύζυγο και τα 5 παιδιά του προέρχονται από ένα περίπτερο στον Ενετικό Λιμάνι Χανιών, όπου θα το γκρεμίσει ο Δήμος Χανίων.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου όταν πλησίασαν το κτίριο ο δράστης πυροβόλησε προς το μέρος τους και ανταπέδωσαν, ενώ στο χώρο βρίσκονται τρεις εργαζόμενοι, που προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν κρατούνται χωρίς την θέληση τους.

Ο δράστης κρατά τρεις εργαζόμενους για ομήρους και όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 έχει τραυματιστεί στα πόδια από τους πυροβολισμούς.

Τι λέει ο δήμαρχος Χανιών
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας ο οποίος έσπευσε αμέσως στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ για να μιλήσει με τον 45χρονο άνδρα.

Μάλιστα, ο κ. Βάμβουκας γνωρίζει το περιστατικό καθώς κατά τα παρελθόν έχει συνομιλήσει αρκετές φορές με τον 45χρονο για το θέμα του περιπτέρου.

«Πρόκειται για ένα περίπτερο που βρίσκεται στο χώρο του Ενετικού Λιμανιού στα Χανιά και έπρεπε να κατεδαφιστεί για να προχωρήσουν οι εργασίες. Με τον 45χρονο έχουμε μιλήσει πολλές φορές και μάλιστα καθυστερήσαμε όσο μπορούσαμε την ανάκληση της άδειας ωστόσο αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί κι έτσι προχωρήσαμε στην ανάκληση», επεσήμανε ο κ. Βάμβουκας ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως ο ίδιος είχε προτείνει μία σειρά λύσεις στον 45χρονο – όπως να πάρει άλλο περίπτερο – αλλά εκείνος δεν δέχθηκε καμία πρόταση.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top