Ελλάδα

Η… ΦΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ – Βρέθηκε DNA της Ντιάνας στο πορτμπαγκάζ του γιατρού

Μέχρι σήμερα πολλά ήταν τα στοιχεία που είχαν δει το φως της δημοσιότητας κι «έδειχναν» τον γιατρό του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ως τον δολοφόνο της άτυχης μητέρας τριών παιδιών.

Η γυναίκα εξαφανίστηκε την ημέρα που είχε ιατρικό ραντεβού μαζί του για να κάνει μια μικροεπέμβαση στα πόδια. Όμως η οικογένειά της δεν την ξαναείδε ποτέ ζωντανή…

Το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της, ακολούθησε την ίδια «διαδρομή» με το κινητό του γιατρού εκείνη την ημέρα. Μάλιστα, κάμερες τον κατέγραψαν να πλένει το αυτοκίνητό του στις 05:00 τα ξημερώματα, αμέσως μετά την εξαφάνιση της γυναίκας. Λίγο αργότερα, θα το ξαναέπλενε, για δεύτερη φορά (!) χωρίς ο ίδιος να μπορεί να δώσει μια πειστική εξήγηση. Είπε μόνο ότι είναι υποχόνδριος με την καθαριότητα.

Έπειτα ήρθαν οι φήμες ότι στο αυτοκίνητο του γιατρού, παρά τα δύο πλυσίματα, βρέθηκε DNA της άτυχης γυναίκας. Και τώρα, φαίνεται πως έρχεται η επιβεβαίωση από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. Και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν βρέθηκε DNA μόνο σε ένα σημείο του αυτοκινήτου.

Που βρήκε DNA η ΕΛ.ΑΣ
Όσο ο γιατρός εξακολουθεί να αρνείται κάθε σχέση του με το έγκλημα, το πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών μάλλον διαψεύδει τους ισχυρισμούς του 38χρονου. Σύμφωνα με το thestival.gr, η εξέταση των στοιχείων που συλλέχθηκαν από το Ι.Χ. του φερόμενου ως δράστη, έδειξε ότι στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος καθώς και στο πατάκι του οδηγού υπήρχαν ίχνη DNA της 36χρονης Ντιάνας.

Ο 38χρονος γιατρός μέσα από τις φυλακές Διαβατών επιμένει στους ισχυρισμούς του πως δεν μετακίνησε το μοιραίο βράδυ την άτυχη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που ανέφεραν την ύπαρξη DNA στο πορτμπαγκάζ του οχήματος του γιατρού. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο, ολοκληρώθηκε σήμερα. Αύριο θα δοθεί στον ανακριτή και θα αποτελεί πλέον τμήμα της δικογραφίας.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top