Ελλάδα

Χέρι-χέρι με την Βίκυ, ο Άκης πήγε το παιδί του στο σχολείο – Κέρασε και τους δημοσιογράφους (Βίντεο)

Το να πάνε το παιδί τους στο σχολείο ήταν το πρώτο πράγμα που έκαναν μαζί ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη το πρωί της Παρασκευής.

Πιασμένοι χέρι-χέρι ο πρώην υπουργός, ο οποίος αποφυλακίστηκε την Πέμπτη, μετά από 5 χρόνια παραμονής στη φυλακή, με τη σύζυγό του πήγαν το μικρό τους γιο στο σχολείο που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι.

«Ήταν κάτι μοναδικό» δήλωσε για την εμπειρία αυτή ο πρώην υπουργός ο οποίος εξήγησε ότι οι γιατροί του συνέστησαν μισή ώρα περπάτημα το πρωί και μισή ώρα το απόγευμα μετά την εγχείριση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έπλεξε και το εγκώμιο της συζύγου του για την οποία είπε ότι «αυτή κατάφερε να μας κρατήσει όρθιους. Τους τελευταίους 3-4 μήνες μας οδήγησε στο καλύτερο αποτέλεσμα».

Όσο για τη δίκη που θα έχει τον επόμενο μήνα ο πρώην υπουργός είπε ότι «θα τα πούμε αργότερα».

Οι δύο γονείς, μάλιστα, είχαν και μια σύντομη συνομιλία με το δάσκαλο του μικρού αγοριού πριν να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι.

Ευδιάθετος ο πρώην υπουργός στη συνέχεια κέρασε τους δημοσιογράφους σάντουιτς και χυμούς τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το σπίτι του.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top