Πολιτική

Κικίλιας: Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του κοροϊδεύουν τους πάντες

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε για το θέμα των σκουπιδιών ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «κοροιδεύει τους πάντες». Τόνισε ότι η ΝΔ έχει προτείνει συγκεκριμένη λύση για το πρόβλημα της αποκομιδής, ενώ είπε ότι ο κ. Σκουρλέτης «συμπεριφέρεται ως πολιτικός απατεώνας».

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωσή του:

«Οι πολίτες υποφέρουν από την χαοτική κατάσταση με τους τόνους σκουπιδιών που απειλούν τη δημόσια υγεία. Ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του έχουν τεράστιες ευθύνες.

Κοροϊδεύουν τους πάντες, προσπαθώντας να μετακυλήσουν λίγους μήνες παρακάτω το πρόβλημα. Γι’ αυτό δεν τους πιστεύει, πλέον, κανείς. Ιδιαίτερα, ο κ. Σκουρλέτης διαστρεβλώνει με ωμό τρόπο την πραγματικότητα και συμπεριφέρεται ως πολιτικός απατεώνας.

Η Νέα Δημοκρατία έχει προτείνει συγκεκριμένη λύση συνολικά, για το οξυμένο πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων. Οι εργαζόμενοι οφείλουν τώρα να γυρίσουν στη δουλειά τους, γιατί προέχει η υγεία και η ασφάλεια του λαού μας. Η Κυβέρνηση ας βρει τη στοιχειώδη δύναμη να κάνει αυτά που πρέπει για να λυθεί άμεσα το τεράστιο πρόβλημα».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top