Παράξενα

Ο τυφώνας κοντοζύγωνε κι εκείνος κούρευε ανέμελος το γκαζόν

Παρά τις κραυγές αγωνίας της κόρης του, ο καναδός μπαμπάς Theunis Wessels συνέχισε να περιποιείται τον κήπο του με τον ανεμοστρόβιλο στο φόντο!

Κι αν υπάρχουν πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς σε ένα τέτοιο έκτακτο γεγονός που εγγυάται μια φυσική καταστροφή ολκής, το κούρεμα του γκαζόν δεν περιλαμβάνεται προφανώς στη λίστα.

Αυτό έγινε πρόσφατα στην Αλμπέρτα του Καναδά, όταν ο σίφουνας έκανε την απρόοπτη εμφάνισή του. Η εννιάχρονη κόρη ξύπνησε αμέσως τη μαμά της, μιας και ο μπαμπάς δεν χαμπάριαζε από κίνδυνο.

«Ο Theunis είχε πλήρη επίγνωση της καταιγίδας», είπε η μαμά Cecilia στο BBC, «αλλά δεν ανησύχησε καθόλου», έχοντας ολοκληρώσει μόλις ένα σεμινάριο για να γίνει κυνηγός καταιγίδων!

Η ατρόμητη μαμά βγήκε λοιπόν έξω και απαθανάτισε τον άντρα της σε όλη του τη χαλαρή μεγαλοπρέπεια. Όχι για τον κάνει πρώτη μούρη στο Facebook, αλλά για να δείξει στους νοτιοαφρικανούς γονείς της πώς είναι ένας τυφώνας. Οι Wessels μετακόμισαν στον Καναδά από τη Νότια Αφρική πριν από εφτά χρόνια.

Όπως μάθαμε βέβαια αργότερα, ο ανεμοστρόβιλος απομακρυνόταν από την οικία. Και πάλι όμως, το αδιάφορο ύφος του είναι όλα τα λεφτά!

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top