Αθλητισμός

Σενάρια για Ντέμπρετσεν και Μαρινάκη από Ουγγαρία

Οι διοικητικές ανακατατάξεις που συντελούνται στην Ντέμπρετσεν φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Βάγγελη Μαρινάκη. Οι Ούγγροι υποστηρίζουν πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών του συλλόγου.

Μάλιστα η Nemzeti Sport προσθέτει πως εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ένας δισεκατομμυριούχος από την Τουρκία, αλλά και εταιρία ενεργειακών ποτών σκέφτονται να επενδύσουν στην Ντέμπρετσεν.

Την ίσια στιγμή ο επί 16 χρόνια ιδιοκτήτης της ομάδας, Γκαμπόρ Ζίμα, ρίχνει τους τόνους, δηλώνοντας πως δεν θα εγκαταλείψει την Ντέμπρετσεν!

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή της ουγγρικής ομάδας, Γκέζα Ρόκα, ο οποίος ωστόσο εξέφρασε την άγνοια του.

«Είναι ένα θέμα που προσωπικά δεν το γνωρίζω, αλλά δεν έχω και την δικαιοδοσία να μιλήσω. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο της ομάδας να σας πει περισσότερα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως η Ντέμπρετσεν θεωρείται ως η κορυφαία ομάδα της Ουγγαρίας από το 2000 και έπειτα, έχοντας κατακτήσει μέχρι σήμερα εφτά πρωταθλήματα.

Παράλληλα την σεζόν 2009/10 πήρε μέρος στους ομίλους του Champions League.

Πηγή: gazzetta.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top